U bevindt zich hier: Home > Improvement Works

Improvement Works
is een jonge organisatie, met een interessant aanbod aan diensten voor individuele werknemers, teams, programma’s, projecten en processen.
 

 Improving Performance with Pleasure

Centraal bij alle aangeboden diensten staat het verhogen van de efficiëntie, met zorg en aandacht voor zowel het bedrijfsbelang, als dat van het individu.
De geboden diensten lopen uiteen van trainingen, advies en project management, tot interim management. Ook kunt u Improvement Works inschakelen als u een oplossing zoekt in de vorm van inhoudelijke ondersteuning aan managers en hun teams. Door te fungeren als expert, persoonlijke gesprekspartner, coach en begeleider kunnen wij een welkome helpende hand bieden.

Met de ervaring als programma manager, als crisis manager bij IT-programma’s, als manager BPR (Business Process Re-engineering) en tevens als KaiZen facilitator, kan in elke omstandigheid ingeleefd worden en inhoudelijk worden ingegaan op elke denkbare situatie.
 

 Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor een afspraak.
Wij bespreken graag in een persoonlijk onderhoud uw specifieke wensen.
 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy