Verbeteren, of -meer algemeen- veranderen, is een proces dat de nodige tijd en aandacht vergt. Tijd, omdat mensen zich nieuwe, veranderde werkmethoden moeten aanleren; aandacht omdat u wilt dat het beoogde doel behaald zal worden en dat zo zal blijven.
 

 Verander management

Daarbij zult u verwachten dat de kosten en einddatum vooraf bekend zijn en niet zonder gefundeerde redenen zullen veranderen.
Met onze uitgebreide kennis, ervaring en inzichten, als professioneel begeleider (facilitator) van zgn. “KaiZen” trainingen, garanderen wij dat u aan bovenstaande voorwaarden en verwachtingen optimaal zult gaan voldoen. Met een achtergrond als crisis manager, als critical situations manager en als facilitator van vele KaiZen workshops weet u zich vergezeld van iemand die zich in velerlei situaties zal weten te verplaatsen. U en uw teams worden met gedegen advies begeleid tijdens het samenstellen van het Correctief Actie Plan.

“The Works” KaiZen trainingen en workshops
Veranderen betekent altijd: gedurende een bepaalde periode heel hard en intensief werken, veelal met hoge verwachtingen over de uitkomst. Het is dan ook raadzaam om te leren hoe dit het best gedaan kan worden. Met de KaiZen trainingen en workshops leren mensen in teamverband veranderingen te accepteren, zich eigen te maken en deze vervolgens om te zetten in helder geformuleerde doelen en haalbare actieplannen.
 

 Meer weten?

Wilt u meer weten of bijvoorbeeld een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op.
 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy