U bevindt zich hier: Home > Organisatie Ontwikkeling
Heeft u behoefte aan het doorbreken van bestaande gewoontes?

Wilt u nu eindelijk eens af van die negatieve spiraal?

Is er een project of team in problemen?
 

 Dienstverlening

Met ‘The Works’ trainingen en workshops zijn teams beter toegerust en capabel om baanbrekende veranderingen te bewerkstelligen, bureaucratie te elimineren, meetbare blijvende vooruitgang te boeken.
De resultaten van de sessies zijn altijd gedeeld door het team en geaccepteerd door het management. De trainingen en workshops resulteren in SMART doelstellingen en gedocumenteerde beheersmiddelen, als vast onderdeel van een optimaal plan van aanpak, om het gewenste resultaat met zekerheid te kunnen behalen en te borgen.

‘The Works’ sessies duren een halve dag tot meerdere dagen, afhankelijk van de probleemstelling. Één onderdeel (root-cause, QFD) duurt meestal een halve tot een hele dag, mede afhankelijk van de bedrevenheid van de deelnemers. Door sessies logisch te koppelen (What > Why > How > When), kunt u in een relatief korte tijd van een probleemstelling tot een compleet en gecommitteerd actieplan komen.

Voorbeelden van situaties waarbij ‘The Works’ effectief ingezet kan worden zijn:
- het ontwikkelen en verbijzonderen van uw strategie
- de implementatie en het managen van een verandering
- ontwikkelings en/of verbeter acties, bijvoorbeeld in proces of project

 

 Meer informatie?

Wilt u meer weten of bijvoorbeeld een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op.

 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy