U bevindt zich hier: Home > Persoonlijke ontwikkeling
Heeft u of hebben uw mensen te weinig tijd om
zaken af te maken? Is iedereen even goed en
'handig' in helder en effectief communiceren?
Gebeurt het wel eens dat er een project
'ontspoort'?

Lees wat eerdere deelnemers van een van onze cursussen vinden

 

 Persoonlijke ontwikkeling

Voor al dit soort situaties en meer biedt Improvement Works u pasklare maar ook op maat toegesneden trainingen en begeleiding.

LITO is uniek en specifiek gericht op het blijvend verbeteren van de persoonlijke efficiëntie van nagenoeg iedereen werkzaam in een kantooromgeving. LITO resulteert in een merkbare toename in productiviteit. LITO is gestoeld op theoriën van experts als Stephen Covey en Dave Allen.

Voor de ontwikkeling en persoonlijke begeleiding van managers en projectleiders die behoefte hebben aan ondersteuning in hun communicatie, heeft Improvement Works een specifieke trainingsmodule ontwikkeld.

Een project wil wel eens de neiging hebben niet geheel volgens plan te verlopen. Om het project, maar feitelijk het team en de leiders/managers, weer op het goede spoor te helpen en te houden, bieden wij zowel trainingen en workshops, als ook persoonlijke begeleiding (coaching), als mede interim management als mogelijke oplossing.
 

 Meer weten?

Neem contact met ons op.
 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy