Als een project eenmaal ‘ontspoord’ is, is het niet alleen zo dat er -naast de standaard PM-methoden- behoefte is aan aanvullende ondersteuning, zoals in het aanbod van ‘The Works’.
 

 Project management

Vaak ook heeft de verantwoordelijk programma/project manager behoefte aan persoonlijke begeleiding en advies hoe om te gaan met de ontstane situatie. Zeker daar waar het gaat om de aanpak en zijn/haar rol in de verandering. Er zal een doorbraak nodig zijn (een doorbraak in de gebruikelijke processen, procedures, denkpatronen), om adequaat en definitief aan de ongewenste situatie te ontsnappen. De programma/project manager heeft daarin een doorslaggevende en leidende rol.

Personal Coaching

Met de ervaring als crisis manager en omgang met crisis situaties, biedt Improvement Works u zeer persoonlijke begeleiding van de programma/project manager en het team. Wij kunnen vanuit een rol als persoonlijke coach de programma/project manager begeleiden om op een zeer doeltreffende manier snel, trefzeker en definitief af te rekenen met de ontstane negatieve situatie.
Daarnaast kunt u er voor kiezen om Improvement Works in te schakelen als interim manager, of als programma/project manager, om u aan de gewenste oplossing te helpen.
 

 Meer weten?

Wilt u meer weten of bijvoorbeeld een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op.
 
© Improvement Works - 2022 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Disclaimer & Privacy